medicinska faktureringstjänster – Medical Billing Star 2017

Redaktörens anmärkning: Företaget har informerat oss om att en del av uppgifterna i denna översyn kan vara inaktuell. Denna tjänst erbjuder både PM och EHR integration och kommer att betala för din PM och EHR abonnemang eller relaterade kostnader. Vi kommer att till fullo utvärdera och reflektera denna ytterligare information när vi nästa uppdatera omdömen om Medical Billing Services.

Sammanfattning

MedicalBillingStar är en medicinsk fakturering tjänst med några fantastiska funktioner som kommer att bidra till att förbättra din praktik faktureringsprocess. Företaget arbetar med en mängd olika metoder i olika storlekar. Det kan lämna in ansökningar 24/7. För att göra detta, men det har vissa kontor i Indien. Tjänsten tar ut en procentandel av dina samlingar, med undantag för samarbete betalar och självbetalande patienter. Den har också en $ 250 setup avgift och kräver en 12-månaders kontrakt.

Denna medicinska fakturering företaget kommer att hantera dina medicinska fakturering uppgifter från krav inlämning att följa upp. Tjänsten skrubbar dina påståenden för eventuella inkonsekvenser. Det kommer att lämna alla anspråk på lämpliga kanaler, inklusive sekundära krav. Om några påståenden avvisas eller förnekas, kommer MedicalBillingStar skicka dig fordringar med information om vad som behöver fastställas så att de kan omprövas.

Denna medicinska Biller kommer att skicka ut patientens uttalanden regelbundet. Det ger också patientstöd, så att patienter som har frågor om fakturering kan ringa företaget direkt, frigör din personal tid. Om det behövs, är MedicalBillingStar också kunna överföra obetalda konton till inkassobyråer på begäran.

MedicalBillingStar är HIPAA kompatibel. Det ger också stöd till sina kunder för ICD-10 övergång genom planerade testning och supportdatabaser.

En av MedicalBillingStar stora drag är dess EHR integration. Liksom andra tjänster vi granskat, kan detta företag samverka med många EPJ-system, så om du redan har en installerad, behöver du inte oroa dig för att migrera data. Om du betalar en månadsavgift för EHR, erbjuder denna medicinska fakturering företaget att ta på dina betalningar.

Ytterligare alternativ som erbjuds av denna medicinska Biller inkluderar tidsbokning och förmågan att göra realtidskontroller försäkring stödberättigande när patienter schema.

MedicalBillingStar erbjuder praktik analys, som tittar på din praktik övergripande ekonomiska resultat och låter du känner till något sätt att förbättra. Denna del av tjänsten är månatligen eller när du behöver det.

Det finns flera online-resurser på MedicalBillingStar webbplats med ytterligare information om företaget och medicinsk fakturering i allmänhet. Du kan kontakta företaget via telefon, e-post eller chatt. Även om det kan ta ett tag att kontakta någon via chatt, representanterna är snabba och villiga att svara på frågor.

MedicalBillingStar har mycket att erbjuda för en mängd olika medicinska metoder. Det omfattar alla uppgifter din medicinska faktureringsprocess, men det kräver att du gå med på en 12-månaders kontrakt. Även om det inte har sin egen uppsättning av program som några av de bästa tjänster vi granskat, kan den samverka med en mängd av tredje part. Det erbjuder även att betala för dina EHR abonnemang. Det har några nackdelar, men MedicalBillingStar har mycket att erbjuda.