medicinska faktureringstjänster – NueMD 2017

Redaktörens anmärkning: Tillverkaren har informerat oss om att NueMD medicinska fakturering tjänsten i själva verket inte har patientens uttalanden, patientstöd och inkassobyrå överföringar. Vi kommer att till fullo utvärdera och reflektera denna ytterligare information när vi nästa uppdatera Medical Billing Services omdömen.

Sammanfattning

NueMD medicinska faktureringstjänster använder ett moln baserat system för att hantera faktureringsprocessen för en mängd olika övningstyper. Företaget vänder sig bäst för små och medelstora praxis någon specialitet. Företaget kräver åtminstone en 12-månaders kontrakt för sina tjänster, men det har minimal setup avgifter som varierar beroende på din praktik typ och storlek. Dess prissättning är procentbaserad, och det avgifter som grundas på samlingar och inte på belopp som har fakturerats.

Denna medicinska Biller kommer att hantera de flesta grundläggande medicinsk fakturering uppgifter. Det kommer att behandla alla krav och hantera alla förnekade påståenden. Du kan också förvänta sig att tjänsten för att skicka betalningar och följa upp med påståenden och patienter.

Företagets programvara är HIPAA-kompatibel och är förberedd för ICD-10 övergång. Molnet-baserat system kan du komma åt data som helst. Det innebär också att du kan få snabba och regelbundna uppdateringar, och du behöver inte betala extra för hårdvara för att vara värd för programmet och dina data. Systemet ger standard och anpassningsbara rapporter, så att du kan hålla koll på hur väl din praktik fungerar.

NueMD erbjuder sin egen uppsättning praktiken management (PM) och elektroniska patientjournaler (EHR) programvara som företaget anpassar baserat på din praktik behov. Med programvaran kan du utföra uppgifter som schemalägger möten eller kontrollera en patients försäkring. EHR erbjuder också en patient portal, som låter patienter kolla upp sina egna journaler och schemalägga möten.

Det finns också en HIPAA-kompatibel mobil app för både Apple och Android-enheter. Appen har grundläggande funktioner, som möjligheten för dig att fånga avgifter på språng och visa kommande möten.

Du kan nå NueMD representanter via e-post, telefon eller chatt. Företaget erbjuder också flera online-resurser som tillåter dig att hitta svar på egen hand, inklusive vissa grundläggande frågor. För nya kunder, erbjuder detta medicinsk Biller en-mot-en utbildning med en tilldelad tränare, inklusive alternativ för plats samråd.

En av NueMD s enastående funktioner är dess personliga bedömningar av kontoret. Innan du samtycker till att använda tjänsten, kommer bolaget att göra en fullständig bedömning av din praktik, kostnadsfritt, och kommer att utvärdera din ekonomi, teknik, arbetsflöde och andra faktorer som kan påverka din praktik. De kommer då att skapa en plan för att möta de särskilda behoven hos din praktik. Med denna medicinska fakturering företaget kommer du inte att få en allmän plan som den erbjuder för alla, men en anpassad strategi som ger de bästa sätten NueMD tjänster kan dra nytta din praktik.

NueMD är en molnbaserad medicinsk fakturering tjänst med en mängd funktioner och personlig assistans för att säkerställa att den uppfyller dina behov. Företaget ska arbeta med en rad olika medicinska metoder och specialiteter, och det kommer att slutföra de flesta av medicinska fakturering processen för dig. Det erbjuder gratis utvärdering för att se till att du får de bästa tjänsterna för att hjälpa din praktik lyckas. Sammantaget har NueMD många funktioner och verktyg för att hjälpa din praktik köra mer smidigt och effektivt.