midi-kabel – Hosa Pro Service

Hosa Technology har tillverkat MIDI-kablar i årtionden, och Hosa Pro servas kablar MIDI gränssnitts har stått sig genom tiderna. Hosa: s 5-stifts MIDI-kablar är utformade för att överträffa deras pris punkt och ge musiker med ett prisvärt alternativ för MIDI-anslutningar. De täcks av en livstidsgaranti, och Hosa backar ytterligare upp sina produkter genom att ge utmärkt kundservice och teknisk support.

Sammanfattning

Dessa Hosa MIDI-kablar innehåller fem 26AWG syrefri koppar (OFC) ledare som diskret är ledningsförts till alla metallstift – stift 5 på en kontakt är kopplad till stift 5 på den andra, stift 4 till stift 4, och så vidare. Ledarna är omgivna av en 67-procentig OFC spiral sköld med 100 procents täckning, omgiven av ett skikt av polyeten isolering och innesluten i en varaktig svart polyvinylklorid (PVC) jacka. Dessa male-to-male kablar finns med antingen tre eller fem stift, som är identiska i fråga om funktioner och material, bortsett från antalet stift.

Åsikter om hållbarheten och kvaliteten på Hosa MIDI kablar varierar mellan musiker som använder dem. Vissa är helt nöjd med sin prestation och kvalitet, medan andra talar nedsättande om dem. De som kritiserar dem verkar dock ha orealistiska förväntningar. Självklart kan dessa kablar inte mäta sig med MIDI-anslutningar med bättre – och dyrare – kontakter och material. I rättvisans namn, men är Hosa kablar utformad för att ge en låg kostnad alternativ och överträffa prestanda som kan förväntas från en billig MIDI-kabel som inte är tillverkade av förstklassiga material. Dessutom omfattas de av en livstidsgaranti och garanterat fri från tillverkningsfel för livet av kabeln och ägare.

Hosa Pro Operationell MIDI sladdar finns i sju längder men bara kommer i en svart jacka. De har inte heller komma med färgade ringar för att organisera och hantera komplexa MIDI inställningar. Hosa Däremot gör en annan linje av ännu billigare MIDI-anslutningar som inte kommer i en rad olika färger. De tillverkar också dubbla MIDI-kablar som ansluter både MIDI in- och utgångar på två enheter för synkroniserad informationsutbytet mellan de båda enheterna. Dessutom gör de en USB MIDI-kabel som gör att Du kan koppla en MIDI-enhet med en dator och ljud-produktion programvara.

Förutom den livstidsgaranti, Hosa stöder sina produkter med telefon och e-post kundservice och teknisk support. Deras supportteam är snabba att svara på förfrågningar och intjänade högt betyg för sin uppmärksamhet till våra behov och förmåga att svara på våra frågor grundligt och snabbt. Medan deras hemsida gör erbjuder gott om information om många av deras andra produkter, det finns mycket begränsad information om dessa MIDI-kablar, så att personalen teknisk support är en viktig resurs om du har frågor eller behöver ytterligare information.

Sammantaget var vi nöjda med denna produkt i termer av dess funktioner, alternativ och hjälp och stöd. Vi kan rekommendera dem till alla musiker söker en prisvärd MIDI-kabel. De som vill ha högsta kvalitet kontakter för deras MIDI redskap förmodligen inte skulle vara nöjd med dessa kablar, men om du inte är mycket kunnig med MIDI-teknik och använda komplexa MIDI kedjor med flera enheter som ständigt måste kommunicera fram och tillbaka, kommer du att nöjd med Hosa Pro servas MIDI-kablar prestationer – och pris.