mini kylskåp – NewAir Mini Kylskåp 2017 – Top Tens

Mini kylskåpet är normalt konstruerade för att fungera helt enkelt som en kompakt enhet avsedd att lagra både färska och frysta varor likadana. NewAir AB-1200 skiljer sig i detta avseende på grund av dess fokus på kylning drycker inom en betydande inre utrymme, komplett med flera temperaturkontroll och fem justerbara ställningar. Var och en av dessa ger mot en enhet som kommer att överträffa de flesta andra enheter i fråga om kapacitet och livslängd.

Denna mini kylskåp tjänar mycket av sin popularitet på grund av sin storlek och anpassningsbar interiör. Det annonseras som förmåga att hålla mer än 120 burk drycker på fem löstagbara ställningar. Metall rack konstruktion möjliggör både hållbarhet och livslängd i dess användning, förutom att ge dig möjlighet att anpassa den till din mat och dryck lagringsbehov. Längst ner på enheten är en icke-justerbar metall rack som går från sida till sida för att förhindra den nedersta hyllan rinner ut dess innehåll varje gång det öppnas.

Byggandet av ett litet kylskåp är viktigt eftersom det måste vara både tålig för att hålla genom år av användning som en full storlek kylskåp och kompakt för att passa i ett hörn. Denna enhet är tillverkad av rostfritt stål med kvalitet material som säkerställer den kan bibehålla temperaturer på 34 till 64 grader Fahrenheit. Även om detta betyder inte enheten kan inte frysa mat, erbjuder fortfarande en sju-temperaturkontroll så att du kan uppnå en viss nivå av anpassning när kylning drycker.

När det gäller storlek, mäter den 19 inches med 18,25 inches med 33 inches och kan lätt passa in i alla hörn. Den kompakta kylskåp är utformad med en glasdörr så att du enkelt kan se kylskåpet innehåll utan att behöva öppna den. Ett inslag att notera att många konsumenter har nämnt är den sluttande design. Interiören tak enheten sluttar något från framsidan till baksidan, vilket gör det ungefär en halv tum kortare bakåt. Dessutom är enheten utrustad med en långpannan på baksidan som ibland kräver tömning som fukt intjänas.

NewAir AB-1200 är en anmärkningsvärd litet kylskåp som marknadsför sig specifikt mot dryck kylning. Medan en bifogad frys är frånvarande, erbjuder fortfarande en betydande inre förmåga att hålla mer än 100 drycker. Så om du vill att kyla drycker eller mat, är denna enhet byggd med temperaturkontroll och hållbarhet för att fungera precis som alla andra kylskåp för år.