minigrävare – Caterpillar 2017

Katten 301,5 Mini grävmaskinen är instegsmodellen. Denna katt minigrävare väger 3,687 pounds med sin hytt. Den är liten nog att arbeta på anlagd yta och även upp ytor lutar upp till 30 grader. Cat 301,5 har två operativa hastigheter: 1,4 km / h och 2,7 mph. Den drivs av en sugmotor, vattenkyld, fyrtakts, trecylindriga dieseldrivna Caterpillar 3003 motor. Denna motor ger 17,4 hästkrafter och varvtal upp till 2300 varv per minut.

Precis som denna kompakta grävmaskin har två hastigheter, har den också höga och låga drag alternativ. Denna valbara dragkraft låter dig bestämma hur mycket grepp som du vill, beroende på ytan av byggarbetsplatsen. Dessutom en oberoende, två hastighet motorstyrningar alla sina spår för att tillåta mer flexibilitet.

Även om det har en gunga boom som låter dig se var du gräver, är Cat 301,5 en konventionell sväng grävmaskin med svansen på sitt hus överhängande spåret. Medan grävmaskinens spåret är endast 4 fot och 7 inches lång, gör dess överhängande svans det svårt att manövrera i trånga utrymmen.

Det finns två boende alternativ för denna kompakta grävmaskinens förarhytt: hytt och skyddstak. För både hytt och skyddstak, får du en klädhängare och lagringsutrymme också att mätarna och indikatorerna i operatörsstationen. Interiören kommer också med en valfri vinyl eller tyg förpackade fjädring sits. När utrustad med hytten, har detta minigrävare fler praktiska funktioner såsom värmare, defroster, invändig belysning och vindrutetorkare. Däremot behöver du inte få luftkonditionering, radio, keyless start och färgskärm som du i hytterna vissa kompaktgrävare.

Cat 301,5 är kompatibel med vissa Caterpillar arbetsredskap inklusive grävskopor, matarskruv och hydrauliska hammare. Den använder Caterpillar redskapsfäste, och därför kan du snabbt byta arbetsredskap kopplade till armen. Men den egenutvecklade kopplingsmekanismen innebär också att endast Caterpillar tillverkade arbetsredskap kan fästa denna Cat minigrävare.

Även om Cat 301,5 är inte det lättaste eller den mest kraftfulla minigrävare du kan hitta, är det tillräckligt kraftfull för att ersätta normalstora grävmaskiner och lätt nog att använda på känsliga arbetsytor. Däremot kan det överhängande svans och fast underrede påverka dess stabilitet och manövrerbarhet vid arbete i trånga utrymmen.