minne madrass – SilverRest Lyx Grand 2017

Den SilverRest Sleep Shop Lyx Grand 14 “har en unik claim to fame – den är konstruerad med NASA-teknik. Sikta detta bäst minne madrass på konsumenter som vrider och vänder hela natten, SilverRest adresser otaliga stöd och komfortproblem med sin otroligt tjock minne skum säng. Madrassen själv består av en otrolig sju lager för att se till att du får rätt stöd på ryggraden och nacken.

Lyx Grand 14 “erbjuds i en kung madrass storlek, som mäter 80 x 70 x 14 inches. Djupt hål king size ark som används för bäddmadrass passar denna säng perfekt, vilket gör det till en idealisk madrass för konsumenter som behöver en hög madrass för en plattform säng. I jämförelse med andra minne skum madrasser är ganska tung på 120 pounds här och kommer att kräva lite hjälp att flytta in i ditt hem efter leverans.

SilverRest är inte känd för att erbjuda stora garantier, helt enkelt därför att de är så kort. I stället för en 20-års garanti, köpare har en 120-dagars i hemmet garanti. Detta gör i slutändan du testa minne skum säng för fyra månader, och om du inte är nöjd kan du skicka tillbaka den för en full återbetalning.

Ett element många minne skum madrass Granskningen inriktas på denna säng är den skiktade konstruktionen av denna madrass. De viktigaste skikten består av en 6-tums topp under en 8-tums skumbasen. Hela madrassen består av sju lager av skum, som är lindade inom dessa två huvudskikt. Den innehåller fyra lager av viskoelastiska minne skum som sedan insvept i tre lager av polyuretan minne skum. Slutresultatet är lång hållbarhet utöver mycket lyhörda stödnivåer.

Lyx Grand 14 “kommer med ett madrassöverdrag avsedd att ge både en praktisk och estetiskt syfte. Locket består av en satin-liknande material i kombination med en guld förbättrad mjuk stickad topp och guld fläta runt kanterna. Slutresultatet är en mycket elegant och lyxigt utseende.

Den SilverRest Sleep Shop Lyx Grand 14 “kan vara den bästa minne skum madrass för dig på grund av SilverRest engagemang att skapa en unikt stödjande och bekväm sovande erfarenhet. Deras ansträngningar på att skapa en flerskiktad madrass som överstiger utformningen av de flesta andra madrasser gör detta till ett perfekt köp.