minne madrass – SilverRest Therapeutic 2017

Tack vare den kreativa geniet av ingenjörer som de vid SilverSleep, kan du få stöd och komfort du behöver sova gott på ett minne skum madrass. Den SilverRest Sleep Shop Therapeutic 12 “tjänar sin plats som en bästa minne madrass på grund av den betrodda namnet på tillverkaren. Och om detta madrassen inte ge dig många års vilsam sömn, kan du dra nytta av 20-års garanti.

Den SilverRest Sleep Shop Therapeutic 12 “strävar efter att vara ett sätt genom vilket du uppnå djup sömn, utforma säng med minne skum för att säkerställa en jämn fördelning av kroppens vikt. Slutresultatet är ingen värk eller smärta på morgonen, en fördel med endast de bästa minne skum sängar. Denna madrass är utformad för att anpassa sig direkt till kroppens form, på en kemisk reaktion till kroppslig värme på grund av viskoelastiska skum i madrassen själva.

Viskoelastiska skum är resistent mot mikroorganismer och allergener, i slutändan bekämpa ytterligare frågor i samband med sömnstörningar, benskörhet, och nacke och ryggproblem. Den skiktade konstruktionen av madrassen är utformad för att främja blodcirkulationen i kroppen genom att lindra stress på tryckpunkter och främja en sund stöd i hela kroppen.

Den SilverRest Sleep Shop Terapeutisk 12 “uppfyller alla dessa löften genom utformningen av madrass själv, och är konstruerad i fyra skikt. Det översta lagret består av en 5-tums hög kvalitet viskoelastiska minne skum. Enligt denna är en 7-tums solid polyuretan bas och sedan två lager av invecklad skum. Resultatet är en oöverträffad nivå av stöd, distribution och komfort vikt. Varje skikt kompletterar nästa genom olika nivåer av densitet för att skapa en liten sjunka utan att sängen verkar alltför fluffig.

Att äga en SilverRest Sleep Shop Therapeutic 12 “kan visa sig vara en mycket givande erfarenhet. Vi har tagit del av ansträngningen SilverRest gör med sina madrasser för att skapa lösningar inte bara obehag, men också ett brett utbud av sömnstörningar och smärta. Det faktum så många konsumenter finna tröst i denna madrass står som ett bevis på komfort och stöd av denna madrass design.