mobil enhet programvara – McAfee Mobile Security 2017

McAfee Mobile Security är en mobil enhet programvara från en av de mer kända namnen i säkerhet. Denna produkt fungerar på samma sätt som den grundläggande antivirusprogram plattform du kan använda på din dator, men det är konstruerad speciellt för bärbara enheter med Android operativsystem.

Så snart den har hämtats, kommer denna mobil programhantering genomsöka enheten och kör genom säkerhetsrisker. Det är en enhetsspecifik programvara, så till skillnad från vissa av de andra produkter i vårt sortiment, inte ge dig insyn i alla enheter i nätverket. I stället är det utformat för att ge en pålitlig, ansedd mekanism för enskilda enheter skydd. Denna mobila säkerhetsprogram är särskilt effektiv på att skydda viktig identitetsinformation.

Den mobila säkerhetsprogram kommer att skanna ditt system och skydda dig mot spionprogram, botnät, virus och malware. De realtidsteknik söker efter skadlig kod som löper genom SD-kort, program och filer. McAfee garanterar ingen skadlig kod eller infektioner kommer att nå din mobila enhet. Du kan också skydda din information genom att ställa in ett lösenord för att hålla andra användare från att komma åt dina data.

Denna MDM har app varningar och fleranvändar app profiler, så att du kan skapa säkra zoner för andra användare på enheten. I huvudsak kan du hantera vilka program är synlig och tillgänglig för någon annan än dig själv. Detta kan hanteras med ett lösenord. Varningsmekanismen kommer att ge dig en heads up om appen begär mer tillgång än vad som är nödvändigt, och du kan visa rapporter och avgöra om lita på att appen. Det finns också en SMS och samtal filter, så att du kan blockera felaktiga siffror, spammare eller MMS.

Om telefonen försvinner eller blir stulen kan du använda telefonens GPS eller SCREAM funktionen från vilken webbläsare som helst för att spåra upp snabbt. Du kommer också att kunna låsa, torka, säkerhetskopiera, återställa eller ens använda alternativet CaptureCam. Den CaptureCam kommer att ta en ögonblicksbild av den som använder telefonen och skicka den till dig med enhetens läge.

McAfee Mobile Security är en förlängning av McAfees antivirusprogram, och det ger ett antal användbara funktioner för att skydda din enhet från stöld eller andra användare. Denna programvara är ett bra sätt att skydda företagets nätverk. Med detta sagt, det är inte gjorda för att ge dig fördjupad tillsyn av andra MDM programvara i denna uppställning.