mobila krypteringsprogram – NQ Mobile Security 2017

NQ Mobile Security har några av de grundläggande mobila krypteringsfunktioner som du behöver för att skydda och kryptera dina data. Smartphone krypteringsprogram kommer inte bara att skydda dina privata uppgifter, kommer det att hjälpa dig att hitta din telefon om du tappar och hjälpa till med andra grundläggande säkerhetsåtgärder. Dock är den mobila krypteringsprogram saknas fortfarande några användbara funktioner, såsom telefonsamtal och SMS filtrering och blockering.

Sammanfattning

De grundläggande funktionerna i den mobila krypteringsprogram gör att du kan skydda och kryptera dokument på din telefon eller annan mobil enhet. Denna programvara fungerar med Android operativsystem, vilket är ganska vanligt. Den skiktade säkerhet kommer inte att kräva att du ladda ner någon ny hårdvara och är kompatibel med befintliga säkerhetsåtgärder. Det är ett perfekt alternativ för dem som håller känslig information, såsom bankkontonummer på sin telefon.

Du kan också surfa på webben säkert med virusskydd. Ungefär som surfar på din Mac eller PC, kommer du att ha virus och skadlig programvara för att skydda telefonen från att smittas med denna mobiltelefon krypteringsprogram.

En av de funktioner som kan komma väl till pass är fjärradering och lokalisera funktionen. Om telefonen försvinner eller blir stulen, kommer du att kunna logga in på programmet med ett enkelt lösenord från en annan telefon eller en dator. Härnäst kommer telefonens senast kända position visas på en karta. Om du bara har tappat bort den på din mormors hus, kan du komma tillbaka och hämta den. Om din telefon har blivit stulen och är i en okänd plats kommer du att kunna att helt utplåna hela minnet. Detta inkluderar kontakter, foton och dokument. För att göra det lite enklare och mindre smärtsamt, kan du utföra regelbundna säkerhetskopior så att du kommer att kunna ladda all information en annan gång.

Det finns några viktiga säkerhetsåtgärder saknas denna mobiltelefon krypteringsprogram. Det finns inga alternativ för att blockera samtal och textmeddelanden. Dessutom finns det inget SIM-kort skydd. Till exempel kommer många andra liknande mobil kryptering program stoppa andra SIM-kort från att användas och en del kommer att helt stänga om SIM-kortet tas bort.

NQ Mobile Security programvara hjälper kryptera och skydda dina dokument och information om dina Android-enheter. Det har de grundläggande säkerhets- och avlägsna funktioner som är mycket användbara. Men fortfarande saknas en del av de mer avancerade funktionerna.