mobila webbplats byggmästare – Onbile, 2017

Med en enkel editor och robusta verktyg, är Onbile mycket lätt att använda för första gången webbplatsägare, men det är lika användbar för fackmannen inom mobil webbdesign. Dessutom ger detta program en genomgång för att få din webbplats från marken. För att ta emot ett brett spektrum av nivåer och ger snygga mallar, ger vi Onbile Top Ten Recensioner brons Award för mobila webbplats byggare.

Byggarbetsplatsen

Onbile responsiva mönster är baserade på HTML5. Detta programmeringsspråk, i kombination med CSS3, kan du lägga till video automatiskt utan att skapa en specialiserad widget. Dessa språk ger dig också möjlighet att konvertera skrivbordet webbplats till en mobilvänligt format med den enda variationen mellan de två är en minimal layout på smarta enheter.

Detta mobil Web Builder ger 15 attraktiva mallar som är förkompilerade för salonger, restauranger och portföljsidor. Dessa kan anpassas för att representera din visst märke. Kvaliteten på mallarna långt överträffar de flesta andra i branschen. Efter att ha valt en mall, kan du anpassa den baserad på färg och industri typ, och du kan ändra typsnitt och layout.

När du skapar en mobil webbplats måste du verktyg som gör att du kan matcha din ursprungliga webbadress och möta behoven hos din målgrupp. Typiskt, mobilsajter förlita sig på en landningssida med en enkel bild och knappar som leder dig till ett telefonnummer. Denna designer innehåller länkar till kontaktformulär, kartor och profilsidor, bland andra. Varje sida kan anpassas för att inkludera egna fotogalleri eller blogginlägg.

Onbile har enkla funktioner som hjälper dig att attrahera och behålla kunder. Till exempel ger RSS-flöde dig att göra en specifik webbadress för prenumeranter. Trots detta finns det några saknade funktioner, till exempel en ikon galleri eller möjligheten att lägga till mobila kuponger. Dessa två funktioner som erbjuds av många andra populära mobil webbplats byggare.

Med verktygen kan du bädda in video, ändra din logotyp och lägg till reglaget bild till en anpassad sida. Om du börjar med ett paket som Professional planen, kan du ta bort Onbile branding och eventuellt lägga till egna annonser för att börja tjäna pengar.

Designverktyg

Vi fann att Onbile erbjuder flera sätt att dela din webbplats och information med dem som söker det. De sociala medier verktyg kan du lägga till Facebook och Twitter knäppas, bland annat på din sida så att kunderna kan dela ditt företag med ett klick. Den mobila Kartan visar omedelbart upp när du fyller i din företagsinformation, och det kan ställas in för att visa på din webbplats. Detta kan också hjälpa människor att hitta dig på Google Maps, om du fyller i informationen korrekt.

Denna mobil-site skapare inte använda sitt eget rapporteringssystem. Den är kompatibel med Google Analytics, vilket kräver att du skapar ett konto med Google och mata in en kod på instrumentpanelen, men det är ganska vanligt bland webbplats byggare.

Det finns bara ett fåtal video tutorials för att visa dig hur du hanterar din mobila webbplats, men de packa i tillräckligt med information för att hjälpa dig att komma igång. Onbile hög grad förlitar sig på vanliga frågor att besvara snabba oro kan du ha. Dess e biljettsystem är imponerande och mer avancerad än många andra tjänster. Det visar en förteckning över de frågor som du har ställts och om någon besvarades. Det är inte ett alternativ för antingen telefon eller chatt support.

Onbile rankas så bra på grund av dess användbarhet och antal kvalitets mallar. Detta attraktiva tjänster kan skapa en professionell webbplats. Konstruktionsverktyg och marknadsföring funktioner ger nästan allt du behöver för att skapa och nå din online-publiken. Vi är övertygade i tjänsten som Onbile ger.

marknadsföring funktioner

Hjälp och support

Sammanfattning