modell flygplan butiker – Revell Messerschmitt 2017

Messerschmitt Bf 109 modellflygplan är ett måste modell för WWII historia buff. Det är lika viktigt att tyska WWII historia som några av de stora amerikanska stridsflygplan är amerikansk historia.

Messerschmitt Bf 109 var tung produktion tillbaka i slutet av 30-talet till mitten av 40-talet. I själva verket fanns det över 30.000 av de Bf 109s byggdes inom denna tidsram, vilket gör det till ett av de mest producerade flygplan någonsin. Denna plan blev en jack-of-all-trades, som fungerar som ett jaktplan plan samt en kämpe, mark angripare och spaningsflygplan. Bf 109 verkligen har en rik historia i tyska aero teknik.

Denna modell flygplan bör inte ta för mycket tid att pussla ihop. Även om den är listad som en nivå 2 för svårigheter, det finns bara 40 stycken att montera. Denna modell flygplan bör verkligen vara införd som en nivå 1, eftersom det är en enkel modell för att bygga. Den lägsta ålder som krävs för denna modell är 10 år gammal men kunde släppas ner till 8. Denna modell är en 1/48 skala modell som bara har en 8,1-tums spännvidd. Detta är en av de mindre modell plan kit vi granskat.

Kanske den bästa delen av modellflygplan är den erfarenhet du får från att bygga en. Du vill veta exakt vad du kommer att komma in innan du startar din modellbygge äventyr. Denna modell flygplan inte få den bästa enkel att monteringen värdering eftersom bitarna inte passar ihop, liksom några av de andra flygplan modeller i vår granskning. Dessutom är den här modellen märkt som en färdighet nivå 2 modellen, som är för mellanliggande byggare. Vi kände denna modell bör betraktas som en nybörjare modell vilka faktorer i den sänkta enkel att monterings poäng.

När det gäller kundservice, är Revell en av de bästa modellflygplan kit leverantörer runt. Du hittar en lista över vanliga frågor på Revell hemsida om du behöver några snabba svar på några frågor. Du kan också kontakta Revell via e-post eller telefon om du behöver kontakta personal med frågor om din modell plan kit.

Messerschmitt Bf 109 är en bra modell flygplan att bygga, särskilt att ha en bit av tysk WWII historia i din samling. Att den här modellen är mycket enklare att bygga än vad som ursprungligen uppdrag, är det fortfarande en rolig bygga för en nybörjare modell maker.