modell flygplan butiker – Revell P-40B Tiger Shark 2017

Revell är känd i modellflygplan världen för sina premier byggsatser och historiskt korrekta kopior. Den Revell P-40B Tiger Shark är baserad på den berömda stridsflygplanet som hjältemodigt flög att försvara USA efter attacken mot Pearl Harbor 1941.

Detta plan är en 1/48 kopia av P-40B Tiger Shark – en ansenlig modell av stridsplan. Revell rekommenderar Tiger Shark för amatörer på en färdighet nivå två eller högre. Enligt Revell hemsida, är en skicklighetsnivå av två definieras som “måttligt utmanande; lim och färg krävs. För åldrar 10+. “Eftersom montering denna modell flygplan är på den svåra sidan, om du planerar att ge det till ett barn, planerar att dra nytta av möjligheten att arbeta på det med dem. Färdigmonterad, P-40B tigerhaj mäter 8 inches lång med ett vingspann på 9 1/4 inches.

Estetiskt, är denna modell plan otroligt kallt ute – lever upp till sitt namn: Tiger Shark. En haj ansikte, ståta med en otäck, ond, tandfyllda grin, löper längs undersidan av flygplanets flygkroppen från propellern strax före vingen. Vi vill särskilt hur historiskt korrekt denna modell flygplan är den ursprungliga. Förutom flygplanets kamouflage-stil exteriör innehåller setspecifika dekaler, såsom flygplan ID bokstäver, särskiljande konstverk och olika nationella märkningar. En färdigmonterad modell visar realistiska upphöjda nitar, panellinjer och en cockpit inredning som ser så verklig du tycker att det är fullt fungerande. I paketet ingår tillräckligt dekaler för att täcka upp till tre modellflygplan, så att du kan experimentera med vilka du gillar bättre på den färdiga flygplan. Körsbär på toppen är käck pilot siffra som sitter bekvämt i sittbrunnen, som påminner om Flying Tigers som så tappert försvarade vårt land.

Med Revell tigerhaj modellflygplan, på en kompetensnivå två, har du ett stort jobb på händerna när man sätter ihop. Målning, limning och ansluta är alla en del av det roliga med att bygga upp denna berömda replik. När den är klar, har planet en propeller som snurrar, landar hjul som rullar och en klar plast baldakin över sittbrunnen som glider att ge dig både en öppen och sluten alternativ.

Revell har varit i modellen flygplan verksamhet under en lång tid, över 60 år, och företaget vet hur man behandlar en kund. Hjälp och support kommer med flygplanet kit, och du hittar även online-support. På Revell hemsida finns tips för nybörjare, vanliga frågor för erfarna amatörer och även en nedladdningsbar bruksanvisning. Du kan söka efter en Revell butik nära dig eller hitta en verkstad i stället.

Den Revell P-40B Tiger Shark är en historiskt korrekt 1/48 modell av den verkliga stridsplan som kämpade i andra världskriget. Det är en ganska svår flygplan modell för att sätta ihop, rankad på en kompetensnivå två med 61 bitar.