modell kit butiker – HOBBY Sök

En spännande bildspel fylld med japansk animation stil siffror är sannolikt det första en ny besökare till HOBBY Sök på hemsidan kommer att märka. Företaget tycks specialisera sig på dessa siffror, varav de flesta är modellerade efter populära animetecken. Webbplatsen är färgstarka och iögonfallande, men är ganska svårt att navigera. För anime och manga teman modeller, är HOBBY SÖK stor, men de också bär med sig några andra modell kit samt (bara inte lika många som en del av våra högre rankade modell kit butiker).

Mängd

HOBBY SÖK säger att de är en av de mest omfattande online hobby butiker i Japan. Man är frestad att ta deras ord för det efter att ha tillbringat en tid på deras hemsida. Hemsidan är nästan täckt topp till botten, sida till sida med anime figurer, men när du klickar på en annan av de kategorier där de lager, kan du inte undgå att märka att de har ett brett utbud av fjärrkontrollsmodeller, militära modeller och hobbyverktyg.

Som nämnts i avsnittet “Variety”, HOBBY sökfunktioner ett urval av hobbyverktyg och ger dem deras egen kategori avsnittet på webbplatsen. Du kan söka efter genre, prissatt pruta objekt eller material. HOBBY SÖK ställer fyrfärg fotografier av varje produkt tillsammans med beskrivningen så att kunden vet exakt vad de köper.

Som en webb-bara företag som verkar utan en fysisk butik, bör HOBBY SÖK Tokyo företagsadress inte rör dig när det gäller hur lång tid det tar att få din beställning. Du bör dock vara medveten om att han inte EMS i Japan Post Office är den enda leveransmetod tillgängliga via HOBBY SHOP. Företaget säger att det är normalt en vecka eller två från det att du gör en beställning tills objekten nå dig.

HOBBY SÖK enda betalningsmetod tillgängliga för kunderna är via kreditkort. De accepterar Visa, Mastercard och JCB. Kunderna debiteras för sin ordning när den är klar för sändning, inte när den är placerad.

HOBBY SÖK har en FAQ flik som tjänar som huvud hjälp och kundservice eller supportportalen. På denna sida kan kunder ta reda på olika sätt att beställa produkter, ändra deras ordning, betalar sin räkning, avboka sin ordning och mycket mer. De har också knapparna högst upp på sidan som ger användaren möjlighet att ändra webbplatsens språk. De har nio olika språk från att välja mellan, inklusive japanska, italienska och franska.

ytterligare tillförsel

Det är på den ovannämnda FAQ sida som kunderna kan söka efter svar på sina frågor om återvändandepolitik, vad man ska göra i händelse av ett problem med ett objekt och hur man förbeställa varor som ska släppas.

Sammantaget HOBBY Search har en webbplats som är färgstarka och drar full nytta av den teknik som finns på webben. De är en online-enda företag, så det är självklart att deras smalare fokus skulle göra dem en smart Internet organisation. De har ett imponerande utbud av produkter och ytterligare leveranser i sina register och deras kund servicealternativ är omfattande och lätt att hitta. HOBBY SÖK har också en steg-för-steg köpa förfarande guide på deras “första gången” sida.

Det finns bättre online-modell kit butiker, men om du är i japanska modeller, är HOBBY SÖK ett bra ställe att leta.

Frakt

betalnings~~POS=TRUNC

Hjälp / Support

Företagets policy

Sammanfattning