moderskap klädaffärer – Pickles & Ice Cream Maternity Kläder

En av de äldsta barnkläder franchising har Pickles & Ice Cream Maternity Kläder har visar upp en exklusiv, boutique tänkesätt sedan 1997, erbjuder några av de största varumärkena i trendiga Togs av kända designers.

Sammanfattning

Pickles & Ice Cream erbjuda en ganska standardsortiment av kategorier, men de lager dessa grupper med erkända designers och märken som tilltalar modemedvetna mama-till-vara. Namn som Juicy Couture, Rock & Republic och japanska Weekend Maternity frottera med Bump Couture och medborgare i mänskligheten bland andra. De bär också en designer linje blöjväskor så moderns fashionista kommer alltid att se put tillsammans även när dragande runt tillräckligt blöjor, flaskor och spädbarn kläder förändringar att fylla sitt eget barn köpcentret.

På webbplatsen finns produkter för mamma och barn, men pappa och några äldre syskon har helt ignorerats.

Pickles & Ice Cream är mycket i-samklang med sin målgrupp och har en Facebook och Twitter närvaro som tillåter användare att ansluta med både förlossnings butiken och andra kvinnor som går igenom liknande erfarenheter. De mamma lagra inlägg kuponger på deras sida för efterföljare. På webbplatsen finns också en mailade nyhetsbrev full av tips, newsy bitar och information.

Webbplatsen saknar verktyg än några användbara tips. Vi skulle vilja se webbplatsägare utöka sitt utbud med några roliga objekt som ett förfallodatum kalkylator, baby namn generator eller kanske barnet eAnnouncements.

Pickles & Ice Cream webbplats har en modern, fräsch design och är ganska väl organiserad. Produktdetalj bilder är stora och lätta att komma åt.

Företaget har flera tegel och murbruk butiker i hela Texas, Oklahoma, South Carolina och Tennessee och accepterar större kreditkort: American Express, Discover, Mastercard och Visa. Deras tjänsten ingår kontakt, flera telefonnummer, limning information och en hjälpsam sökfunktion.

Boutique känsla av Pickles & Ice Cream nätet mamma butik känns exklusiv och chic och presenterade produkter är mycket höft och ström. Vi skulle vilja se några ytterligare verktyg läggs till platsen för att öka sitt överklagande, men annars är en trevlig plats att tillbringa tid på. För mer kompletta nätet moderskap butiker vara noga med att läsa upp på våra topprankade platser: Due Maternity, Moderskap Moderskap och Isabella Oliver Maternity.