mögel testkit – ImmunoLytics Mold Test 2017

Om du tror att du har ett mögel problem, kan en grundläggande form testkit kontrollera om detta är fallet eller inte. ImmunoLytics “Mögel Test Kit ger dig tillräckligt med utrustning för att inspektera inomhusluften, men det saknar vissa viktiga provtagningsmetoder. Lyckligtvis dess formtest inkluderar full laboratorieanalys utan extra kostnad. Så om du har ett mögelproblem, kan du presentera rapporten till en borttagning och sanering specialist för att spara lite pengar.

Sammanfattning

Den ImmunoLytics Mold Test Kit är utformat för att testa ditt hem luft för mögel genom att placera en petriskål på en yta och tillåter partiklar att sedimentera på den medföljande petriskålen i en timme. Formen testet kommer monterade, så att du kan börja testa så fort du får detta test. Instruktionerna är lätta att följa. ImmunoLytics rekommenderar att du inte slår på värme, ventilation eller luftkonditionering (HVAC) medan testning. Vi är besvikna över att ImmunoLytics instruerar mot HVAC provtagning, eftersom dessa system är oftast källan och bärare av mögelsporer.

Detta test kit kommer med en fri lab analys, vilket innebär att du kan skicka ett prov till deras laboratorium för detaljerad analys. Labbet skickar en rapport inom en vecka efter det mottar provet. Tyvärr är ImmunoLytics inte certifierad av American Industrial Hygiene Association (AIHA). AIHA ackreditering är den högsta nivån av certifiering eftersom det kräver månatliga förnyelse. Kom också ihåg att om du vill skicka ett samlingsprov, måste du betala en extra avgift.

Satsen levereras med en färdig att använda petriskål. Du behöver inte lägga till tillväxtmediet, så när du är redo att börja testa för mögel, bara du måste ta bort locket. Formen detektorn inte innehåller en bomullspinne, bulk-provpåsar eller lyft band. Också, vi kunde inte hitta ett utgångsdatum anges på satsen.

ImmunoLytics ger kundsupport via e-post och telefon, men medan vi forskar labbet, hade vi några problem att nå någon där. Också, vi kunde inte hitta en avsnittet Vanliga frågor eller video tutorials på bolagets hemsida. Lyckligtvis kan du ladda ner kit anvisningar som en tryckbar PDF-fil.

Den ImmunoLytics Mögel Test Kit är en grundläggande form testkit som använder bara en testmetod men innehåller en fri lab analys med varje sats. Om du misstänker att du har ett mögelproblem, kan du spara pengar genom att få hela din mykologi rapporten genom ImmunoLytics istället för att betala en form avlägsnande specialist.