morphing programvara – Fun Morph

När vi först öppnade Fun Morph av ZeallSoft Inc., vi var förvånad över hur lätt det var att göra en stor morf. Detta morphing program har också roliga funktioner för att redigera dina skapelser inklusive gröda, deformeras och mer. Du kan exportera till en AVI, SWF, GIF, HTML och andra format.

Sammanfattning

enastående funktioner

Fun Morph är extremt lätt att använda. Men vi har problem med att skapa en kvalitet GIF-format vår morfar. Ibland det skulle fungera och spela vår morph och andra gånger det skulle inte fungera alls. Du skulle vara bättre att förvandlas till en AVI-film. Det formatet ger dig en bättre bildhastighet och kvaliteten på bilderna.

Fun Morph ger mer än ett sätt att skapa en rolig morf. Du kan importera två bilder morph eller du kan tänja en befintlig bild. När du har valt din bild (s), kan du beskära och justera dem tills de ser ut precis som du vill ha dem. Sedan kan du redigera storlek, ramar, och morph poäng (tillval). Du kan njuta speciellt din färdiga morf i god kvalitet Flash-format.

Komma igång och skapa morph var mycket lätt. Flytta och skapa Morph punkterna var lite tuffare, men fortfarande relativt enkel. Vi stött på problem när vi försökte skapa våra egna morfar. Ansikts strukturen hos män i de två bilderna vi valde var annorlunda. När vi gick att sätta prickar i en av bilderna skulle det sätta dem i en annan bild, där de skulle ha varit om de två bilderna var desamma. Försöker fixa punkter på den andra bilden visade sig vara en utmaning. Till slut beslutade vi denna fråga, men det var en lång process för att komma till slutresultatet.

Vi upplevde inget krångel vid nedladdning eller inrätta detta program.

Fun Morph erbjuder adekvat hjälp via e-post och telefonsupport, eller artiklar. Hjälp dokumentation ingår också. Deras kundtjänst var en av de bästa vi har behandlat bland de många företag vars produkter vi har intervjuat. De hjälpte oss för över en timme med prickar frågan utan att få irriterad eller agerar som om de ville tala med en annan som ringer.

Vi gillade att skapa och redigera morfar med Fun Morph. Den morphing program var lätt att lära sig och använda. Däremot FunMorph inte exportera samt till en GIF-format. För ett program med export av högre kvalitet se FantaMorph.