rakpermanentningsmedel – Remington Tstudio Protect 2017

Remington TStudio Protect har en måttlig temperaturintervall som du kan justera, och en snabb uppvärmningstid. Den har också en unik ånga funktion för att minska värmeskador. Även om det kämpade för att räta ut våra testare “hår och har en skrymmande, tung ram, erbjuder det säkerhetsfunktioner och en lång tillverkarens garanti.

Sammanfattning

Plattången erbjuder en rimlig temperaturområde, men det är begränsad jämfört med de bästa plattänger. Denna modell kan producera värme som sträcker sig från 300- till 450 grader Fahrenheit, men det är i stånd att arbeta för alla hårtyper. Du kan enkelt justera temperaturen genom att använda knapparna utvändigt på sidan av enheten.

Den har en av de snabbast uppvärmningstider av Plattång som vi testade, och kroppen av plattången stannade sval under vår testprocessen. Men denna Remington modell inte räta någon av våra testare “hår effektivt eller effektivt. Även om strömlampan indikerade att strömmen var på och att den värmdes, hade mycket liten effekt på alla hårtyper.

Detta var tyngre än de flesta av de straighteners vi testade, som vägde 11,75 uns, och det var skrymmande och svåra att använda i våra tester. Trots att de har en-tums plattor, kroppen av plattången sträcker sig utöver den. Det finns en penna bredd diket intill plattan som löper längs det som är för Remington exklusiva Vapor Infusion Technology. Eftersom plattorna inte sträcker sig från början till slut, det finns inga rundade plåtkanter, vilket innebär att du bara kan räta ut med denna produkt, inte våg, curl eller vända håret.

I vårt test, denna platta järn var inte effektiva vid riktning hår, och våra testare hittade inte det lätt att använda. Det finns mer prisvärda alternativ som utför mycket bättre över hela linjen. Men får man flera fina extra funktioner med den här modellen. Plattången har en automatisk avstängningsfunktion, som är inställd på att förvandla din strykjärnet om du glömmer att efter 60 minuter. Detta kommer att bidra till att ge dig sinnesfrid om du har bråttom en dag och inte inser du har glömt att stänga av den. Den har också en vridbar sladd, som håller sladden ur vägen och gör plattången det lätt att hålla.

Remington TStudio Protect har en av de snabbast uppvärmningstider bland Plattång som vi testade, och att kroppen stannade sval medan vi använt den. Dock hade denna modell svårt uträtning alla hårtyper, även efter flera omgångar. Lägg till att den skrymmande tunga ram och det faktum att plattorna inte förlänga början till slut för styling, och denna modell understiger de bästa rakpermanentningsmedel på marknaden.