sjukförsäkring leverantör – Assurant 2017

Assurant hälsa erbjuder en mängd planer sjukförsäkring, från stora medicinska planer som krävs enligt Affordable Care Act (ACA) på kort sikt och internationella planerna. Medan dess priser är några av de högsta vi funnit, erbjuder sekundära nät att bredda ditt val av läkare.

Sammanfattning

Online offert system endast frågar de mest grundläggande frågor: ålder, postnummer och om du röker. Det syftar inte detaljerna som redan existerande villkor. Det ger dig sedan ett urval av planer sjukförsäkring. Du kan välja dem, sortera efter pris eller popularitet och välja upp till tre att jämföra. Välja en plan tar upp sina detaljer, inklusive pris, copay, självrisk och fullständiga uppgifter om de särskilda förmåner; till exempel, hur många kontor besök du får varje år.

Premierna är i genomsnitt dyrare än de övriga sjukförsäkringsbolag vi tittat på de fallstudier vi använde, speciellt för 55-åringar. Naturligtvis, vad du betalar beror på en mängd olika faktorer. Det är en bra idé att plocka några av de tjänster och gå igenom offert system för att se vilka har de bästa priserna för dig. En fördel med att Assurant är dock att det har sekundära avtal nätverks med First Health och Multi, som ger dig ett större urval av läkare och rabatter på dina besök.

Du kan få planer för så kort som 30 dagar och så länge som 180 dagar. Dessa kan hjälpa om du väntar på förmåner arbetsgivare att starta eller om du är mellan jobb. Om du är orolig för kritiska sjukdomar som cancer, kanske för att du har en familjehistoria, har du möjlighet att lägga kritisk sjukdom försäkring. Denna försäkring betalar du en klumpsumma på kontanter bör du eller någon på planen diagnostiseras med en kritisk sjukdom. Du har då pengar till hands för eventuella kostnader som inte täcks av din försäkring eller för att hantera räkningar om du inte kan arbeta under behandlingar.

Planerna är inte tillgängliga i alla stater, dock. Andra planer som erbjuds av Assurant inkluderar tandvård, olycksfall och internationell hälsa täckning. Den internationella täckning kommer med kortsiktiga och långsiktiga strategier.

Assurant erbjuder många planer för att hjälpa dig att uppfylla ACA: s krav, samt kortfristiga sjukförsäkring planer för luckor i täckningen, internationell sjukvård och intensivvård. Vi hittade de i allmänhet var högre än för de andra ledande sjukvårdsförsäkringsbolag. Assurant är värt att kolla in, särskilt om du är orolig för att tillfredsställa de ekonomiska stammar av en kritisk sjukdom eller olycksfall.