släktforskning sökning – GenealogyBank, 2017

De bästa släktforskning sökmotorer har databaser fulla av tidningar skildrar vardagslivet samhällen i generationer. Du kan söka efter poster såsom döds, äktenskap, lokala evenemang och gripanden i tidningar, vilket gör dem ett utmärkt verktyg för att lära känna dina förfäder och den miljö de levde. På grund av den värdefulla kulturinformation i tidningar, familjehistoria Sök GenealogyBank är främst inriktad på dessa publikationer från hela USA anor 1690. Förutom tidningar innehåller GenealogyBank samling lokala historier, begravnings predikningar, biografier, kataloger och andra böcker. Dessa typer av dokument går utöver standard födelse, äktenskap eller dödsattest.

Sammanfattning

GenealogyBank.com är liten och lätt att använda. Du är mer benägna att gå vilse i ett överflöd av resultat än navigera på webbplatsen. Sökningar kräver en efternamn åtminstone med valfria fält för förnamn, ingår eller uteslutna sökord och ett datumintervall eller datumet. Som en allmän sökmotor, GenealogyBank ger de bästa resultaten med mer information du ger.

Bland posterna är uppskattad släktforskning finner liknande bilder samt massor av information om dina förfäders tid och plats genom artiklar och annonser. Innehållet skannas in, så får du se alla de ursprungliga utseendet och känslan av källmaterialet. GenealogyBank har omfattande register, mer än 5.800 tidningar från alla 50 stater, men poster är begränsade till amerikanska publikationer. Detta utgör ett problem om din familj har bott i staterna för några generationer eller för närvarande bor någon annanstans. De bästa släkt sökningar omfattar europeiska register eller dokument från engelskspråkiga länder åtminstone.

GenealogyBank fokuserar på tidningsarkiv från USA med ytterligare några poster utanför. Detta begränsar sökningar om din familj bor utanför USA eller är relativt ny i landet. Om din familj har historia i USA går tillbaka till 17-talet, kommer du förmodligen hitta tidnings skannar, obituaries och andra uppgifter om din familj. Webbplatsen är enkel att använda och söker inte kräver mycket detaljerat för att begränsa resultat, men GenealogyBank är ett bra alternativ för amerikanska familjer att hitta extra godbitar av kulturinformation från århundraden av tidnings poster.