spel kamera – Moultrie A 5 2017

Moultrie är utan tvekan den mest kända namn i spelet kamera industrin. Den Moultrie A-5 är en nybörjar kamera som ger väsentliga prestanda till ett rimligt pris.

Sammanfattning

A-5 har medelmåttig bildkvalitet. Synfältet är 42 grader, vilket är cirka 20 procent smalare än genomsnittet spår cam. Dess blixtområdet är bara 50 fot, vilket är mycket kortare än de flesta av de kameror vi granskat. Detta innebär att A-5 kan bara fotografera ett litet område, så du behöver veta specifikt där djuren kommer att bli.

A-5 har en upplösning på 5 megapixlar. Det är låg jämfört med andra kameror, men det är att vänta för ett spår kamera i denna prisklass. Medan A-5 foton är inte lika skarp som bilder från en högre upplösning kamera, de ändå ge tillräckligt detaljerat för att enkelt identifiera djur roaming din egendom. I videoläget A-5 skott standard-definition 640 x 480 video, som är tillräckligt tydlig för att ge engagerande videoklipp.

A-5 detekteringskrets är en besvikelse. Dess detektionsområdet är 40 fot, cirka 10 fot kortare än de flesta av leden kammar vi ses. Dess detekteringsvinkel är en smal 42 grader, vilket återigen innebär att du behöver veta specifikt där vilda djur kan vara för att få en bra bild.

Den svagaste delen av detekteringskretsen är den återhämtningstid. Det snabbaste återhämtningen inställningen på A-5 är 60 sekunder. Detta innebär att det tar en hel minut efter en bild för A-5 för att vara redo att utlösas igen. Om en hjort vandrar in i banan av A-5, är det inte troligt att det kommer att stanna i kamerans detekteringszonen tillräckligt länge för att få en andra bild.

Till sin kredit, A-5 har en respektabel trigger hastighet på 1,5 sekunder. Detta bör vara tillräckligt snabb för att fånga upp de flesta vilda djur som passerar genom dess detektionszonen, även om de kör, kan du inte få dem i mitten av bilden.

Liksom alla nyare Moultrie spel kameror, A-5 har en extern strömkälla ingång, så att du kan ansluta den till ett externt batteri eller solpanel. Detta är särskilt användbart om du sällan besöker dina spår kammar och vill lämna dem utan uppsikt i flera månader i sträck.

Den Moultrie A-5 är inte en dålig produkt; det är bara begränsad i vad det kan göra. Kamerans detekteringszonen är för liten för att vara effektiv med utsikt över ett stort fält eller äng. Det är bäst lämpad som en matar cam, i situationer när du vet exakt vilket område du vill övervaka. Används på detta sätt, det är ett utmärkt värde och ett bra val som en grundläggande jakt kamera.