spel ratt – Driving Force GT 2017

Logitechs Driving Force GT ratt och pedal set kan du fördjupa dig i en fullständig racing simulering. Denna enhet fungerar på PS3 och PS2 konsoler samt PC. 11-tums spel ratten möjliggör en 900-graders rotation, vilket ger dig realistiska handen över hand svarvning. De kvalitetsegenskaper, design och anpassning ger detta hjul ett försprång framför många andra hjul. Driving Force GT är bland de bästa racing hjul, men några brister hålla tillbaka.

Sammanfattning

Driving Force GT sticker ut från stor del av konkurrensen, inte bara på grund av antalet funktioner det ger, men också på grund av hur väl varje funktion fungerar. Denna PC ratt stoltserar med force feedback, och det levererar på vad den påstår. Med de flesta spel, kan du känna varje gupp i vägen, och hjulet ger trycket när bilen driver igenom de hårda varv. Med detta hjul, känner du dragkraft som om du var faktiskt på väg.

En nackdel med denna PC ratten är att den inte innehåller en koppling. Du har möjlighet att använda den behändiga växelspaken för sekventiell upp och ner växling, och det finns en skift strax under hjulet för snabb växling. Gas- och bromspedaler är mycket lyhörda och är stora nog att rymma stora fötter.

Denna uppsättning har sin andel av programmerbara knappar, 16 totalt, och en riktningsknapp. Du kan justera någon knapp midrace, och den justerbara ratten tillåter olika kameravyer. Medan vi älskar tryckkänsligheten av ABS vibrationer och force feedback styrka, vi är besvikna över att denna enhet inte tillåter dig att ändra inställningarna för dessa element.

Du kan knappast begära bättre kundsupport än vad Logitech erbjuder. Som en ledande leverantör av tredjepartstillbehör, har det behandlats med varje bugg och hinder. Det finns lättillgängliga stödlinjer via telefon och e-post. Förutom en enkel manual och avsnittet Vanliga frågor på webbplatsen hittar du en omfattande forum i stöd samhället, där du kan fråga andra användare eller till och med Logitech representanter för att få hjälp med frågor som inte täcks av den manuella eller frågor . Det är värt att notera att garantin varar i tre år.

Driving Force GT ratt och pedal set är mycket slitstarkt och ger konsekvent kompatibilitet med PS3 och PC racing spel. Detta spel ratt utmärker sig med dess funktioner och design. Vi önskar att det var lite mer utrymme för ABS och återkoppling anpassning, men totalt sett är Driving Force GT en av de bästa PC-rattar på marknaden.