spelet capture – Avermedia Avercapture HD 2017

När det gäller spel inspelningsenheter går, är AVerCapture HD ett fast val. Denna enhet har nästan alla inspelningsverktyg som vi söker i det bästa spelet inspelningsenheter. Du kan spela spel bilder på PS3, PS4, Xbox 360 och Xbox One. Du kan också använda den för att spela TV-spel på din dator. Den enda verkliga svaga plats för AVerCapture HD är bristen på redigeringsverktyg i sin programvara.

Sammanfattning

För att vara rättvis, är den medföljande programvaran, RECentral, inriktad mot live streaming och dela ditt innehåll över internet. Den AVerCapture HD och RECentral excel i dessa kategorier, vilket ger dig en mängd alternativ för strömkvalitet. Vi var dock fortfarande besviken över att det inte finns många redigeringsverktyg. Till exempel kan du inte lägga till övergångar eller kommentar till inspelade videor.

Som sagt, RECentral är intuitiv, känns vätska och kan HD spel fånga. Det är lätt att använda, och du behöver inte spendera mycket tid att vänja sig. Den medföljande dokumentation är informativ och lätt att förstå. När du spelar spelet, är det svårt att slå AVerCapture HD. Inspelningarna ser bra ut på 1080p, och videospel inspel hanterar de flesta av videokomprimering. Detta innebär att datorn inte behöver arbeta så hårt. Om du spelar in PC spel, kan du se högre bildhastighet medan du spelar.

Om du stöter på några problem med AVerCapture HD, då kan du bläddra en av de många supportresurser tillgängliga. Den kunskapsbas är fullt av användbar information, och du kan ladda ner handboken för enheten specifik hjälp. Det finns också video tutorials om hur du ställer in din AVerCapture HD och få ut det mesta av sina verktyg och funktioner. Användaren forum är ett bra ställe att lära sig mer och bidra. Om ingen av dessa resurser att hjälpa dig, kan du kontakta support via e-post.

Den AVerCapture HD får inte vara det bästa spelet inspelningsenhet, men det är ganska nära. Med en komplett uppsättning av inspelningsfunktioner, användarvänlighet och starkt stöd, är detta spel inspelare en solid val. Tänk på att om du vill finjustera dina inspelningar, så kanske du vill använda en tredje part video redigeringsprogram.