strykjärn – Panasonic Iron 2017

Panasonic NI-E250TR Iron fungerar hyggligt på vissa tyger, men det är inte effektiv i sin ångkraftverk eller säkerhetsfunktioner. Även om det saknar en självrengörande funktion, har den en antikalcium system som hjälper till att förhindra besvärande uppbyggd, förlänga produktens livslängd och minskar risken för gunk landar på tyget.

Sammanfattning

Med 1200 watt, är detta järn ganska effektiva på att ta bort rynkor från de flesta tyger. Även om det kan ånga tyg när du stryker horisontellt, det finns ingen vertikal ånga alternativ för när du bara behöver ånga dina kläder. Du kan justera ångan utmatningskapacitet och 29 ånga hål fördela ånga som du järn. Den har också en anti-kalcium-system, som arbetar för att förhindra kalcium uppbyggd, hålla järn arbeta längre.

Titan sulan når temperaturer på 400 grader Fahrenheit, vilket är enastående, så att du mångsidighet i vilka typer av tyger du kan arbeta med. Men som vi testade det, fann vi det inte vara helt effektiva på att ta bort rynkor i många tyger, utom bomull, som det gjorde väl.

Dess sladd mäter 8,42 inches, vilket ger dig massor av rörelse medan du järn. Även om sladden är infällbara för enkel förvaring, inte vridas. Sladdar utan någon variation av vridbar design kan fastna tyg eller komma i vägen när du järn, även om vi inte hittade detta vara fallet för järn.

Den transparenta inbyggda i behållaren har en bred port som är lätt att fylla och håller 6,5 uns. Detta är en ganska liten kapacitet jämfört med andra enheter som vi presenterade.

Mätning 6,2 x 5 x 11,8 inches, är detta järn stor trots dess brist på funktioner och lagringskapacitet. Men väger bara 2,44 pounds, som låter den glida lätt över tyget. Det har ett lättanvänt gränssnitt, och en temperatur klar ljussignaler som den har nått önskad temperatur.

Tyvärr saknar denna järn automatisk avstängnings säkerhetssystem finns på många andra strykjärn. Den funktionen vänder typiskt av strykjärnet om den lämnas oanvänd under en tidsperiod i vilken position som helst.

Det har ett års tillverkarens garanti, och om du skulle ha några frågor eller funderingar om produkten kan du kontakta Panasonics kundtjänst via telefon, e-post eller chatt. Men det erbjuder inte en avsnittet Vanliga frågor och i våra tester, när vi försökte kontakta sin kundservice, fann vi att processen skall vara svårt. Det automatiserade systemet har ingen knapp alternativ, men det har en automatiserad assistent med begränsade alternativ. När du har möjlighet att nå en representant, kommer du förmodligen behöver ha ett kreditkort redo att betala $ 8 för att tala med representanter om du inte har en garanti eller träffa andra kriterier.

Panasonic NI-E250TR är en hyggligt kraftfull järn, även om den saknar alternativ ånga. Även om det har en kapacitet hög temperatur och enkel att fylla reservoaren, saknar en självrengörande funktion och säkerhetsfunktioner, sätta detta järn längst ner på vår uppställning.