tidningsprenumeration – Tecknings Addiction

Öppningssidan om teckning missbruk kunde inte ge användaren mer information eller praktiska länkar. Sidan har många tidskrifter från olika genrer och visar exklusiva erbjudanden som webbplatsen kan ge kunderna. Dessutom finns länkar till tidskrifter som finns tillgängliga på rabatterade paketpriser. Om du är osäker på vilken webbplats erbjuder den bästa servicen och priser, tillhör Subscriptionaddiction.com på din lista.

Magazine Genrer Tillgängliga

Prenumerations Addiction erbjuder ett mycket bra val av genrer för dig som kund och endast saknar flera av de få som Amazon erbjuder. Några av webbplatsens mest populära genrer inkluderar fitness, omvårdnad och samlarobjekt.

Du kan bläddra igenom dessa kategorier på din fritid, med ett brett utbud av tidningar som representerar varje genre. Eller, om du är mindre säker på vilken genre du vill prenumerera inom, kan du söka efter pris och se vilka fynd finns tillgängliga.

Prenumerationsmissbruk kommer ut nära toppen för den mängd tidningsprenumeration erbjuder tillgängliga, faller kort bara för att inte ha internationella leveranser och digitala prenumerationer tillgängliga. Oavsett frekvensen av en publikation, Subscription Addiction ger sina rabatterade titlar för den tid ett år.

Alternativet gåva abonnemang är lite mer begränsad än den är med andra webbplatser. För att beställa en tidskrift som en gåva, helt enkelt köpa du ordern och få det skickat till mottagarens adress. Tyvärr kan du inte anpassa gåva som många andra webbplatser kan du göra. Teckning Addiction inte erbjuda presentkort heller.

Som med de flesta tidningen prenumerationstjänster, kommer du att betala för dina tidningsprenumerationer på årsbasis via Visa, Mastercard, Discover eller American Express. Du är också fri att förnya din tidningsprenumeration, men processen kan inte automatiseras eftersom den kan med de flesta andra tjänster vi granskat. Webbplatsen är säkrad av StarterSSL.

tecknings~~POS=TRUNC

Tyvärr, webbplatsen erbjuder bara e-poststöd, vanliga frågor och en sekretesspolicy. De vanligaste frågorna har mycket detaljerade svar och bör hjälpa eventuella problem som du kan ha med att använda webbplatsen.

Subscriptionaddiction.com erbjuder bra övergripande service till sina kunder, med ett bra urval av tidskrifter, fantastiska teckningspriser och bra stöd för sina kunder. När det gäller inventering och rabatter, är Teckningsmissbruk definitivt värt att titta på jämfört med andra webbplatser som Magsdirect.com och Magazinesubscriptions.com.

betalnings~~POS=TRUNC

Customer Care

Sammanfattning