trägolv dammsugare – Shark Rotator Powered Lift-Away, 2017

The Shark Rotator Powered Lift-Away Vacuum rengör effektivt bara golvytor, mattor och mattor. Med sin kraftfulla motor, mångsidig design och funktioner, plockar vakuumet säkert upp smuts, hår och mat från dina trägolv utan att skada dem. Vi sluta detta hårda golv vakuum vår Top Ten Recensioner Gold Award för sin höga rengöringsförmåga och design.

rengöring Prestanda

Både funktioner och mångsidighet gör detta till den bästa trägolv vakuum. Du kan justera sug av maskinen för att skydda känsliga ytor eller tyger, såsom klädsel eller draperier. Du kan också manuellt justera vakuum höjd från golvet. Denna funktion hjälper dig att sätta vakuumet på den mest effektiva avståndet från golvet för att möjliggöra maximal sugning.

Detta nakna golvet vakuum levereras med två olika golv bilagor. Hard-Floor Genie är utformad för att rengöra kala golv med en mjuk trasa som bidrar till att samla smuts och skydda golvet. Den andra basen fungerar på mattan, oavsett om det är låg eller hög lugg. Med dessa funktioner kan du använda detta vakuum på flera ytor utan att behöva oroa skada golvet.

Denna bagless modellen har en stor dammkoppen kapacitet på 105,6 uns. Med denna kapacitet, kan du dammsuga utan att behöva tömma behållaren mycket ofta, vilket sparar både tid och energi. Dessutom kommer det vakuum utrustad med en livslängd HEPA-filter som tätar över 99,99 procent av smuts och allergener inuti vakuum. Med en livstidsgaranti, behöver du inte oroa dig för att ersätta filtret; Det kräver dock städning varje så ofta.

Som en upprätt vakuum, väger denna modell mer än ett trägolv pinne vakuum. Vägning 15,6 pounds, kan det vara besvärligt vid rengöring trappor. Du kan dock ta bort kapseln från basen, vilket gör det till en mycket ljusare kanister vakuum som kan nå kanterna och under möbler mer effektivt.

Trägolv vakuum har en rengöringsbredd på 12 inches. Med 105,6 uns smutsbehållaren, kan du dammsuger under långa perioder utan att behöva rensa ut vakuumet. Smutsbehållaren töms från botten på en knapptryckning. Konstruktionen minskar också din exponering för dammpartiklar och allergener.

Design

Haj vakuum levereras med en 30-fots sladden. Längden tillåter dig att rensa fritt utan att behöva koppla in sladden flera gånger. Medan extra lång sladd kan du dammsuga ett stort område utan att behöva koppla in den flera gånger, är det inte indragbara och kan vara tröttsamt att avveckla. Modellen rider också på toppen av gummihjul. Gummit skyddar vakuumet från repor känsliga golv som trä.

En 9,5-amp motor utrustar vakuum med tillräcklig kraft för att rengöra alla typer av olika golvtyper, inklusive hög matta och trägolv. Till skillnad från andra hårda golv dammsugare, kan denna elektriska kvast användas på alla typer av hårda golv eller matta, om det är lurvig eller inte.

Genom att justera sug, kan du använda motorn för att effektivt rengöra kala golv och mattor områden. Vid rengöring kala golv med hårda golvfästet, kommer du vill tillräckligt sug för att rengöra allt från golvet eftersom det inte använder en borstvalsen.

Behållaren av detta vakuum lossnar från basen, vilket gör att du kan använda den som en behållare vakuum. Med en sex-tums slang, kan du rengöra under möbler, hörn och kanter med lätthet med hjälp av olika fästen det kommer med.

Den fogmunstycke hjälper dig att nå in i trånga utrymmen som socklar och mellan soffa kuddar och svåråtkomliga hörn. Dammborsten använder mjuka borst för att rengöra alla typer av ytor och hjälper dra hår av möbler. Turbo borsten lyfter smuts och hår med lätthet från trappor och stoppning, och det hårda golvet fäste använder en mikrofiberdyna för att säkert vakuum och damm hårda golvytor. Även om det hjälper till att skydda dina golv, kräver det rengöring ofta.

Vakuumet kommer med en mycket längre garanti än jämförbara enheter. Haj garanterar att produkten är fri från felaktigheter i material och utförande under upp till sju år efter det ursprungliga inköpsdatumet. Om du behöver kontakta företaget listar Shark hemsida både en e-postadress och telefonnummer.

Kraft

Dessutom har det resurser för varje sugare inklusive video tutorials, manualer onlineprodukter och frågor för varje produkt. Medan webbplatsen hjälper avsevärt med felsökning, saknar ett servicecenter locator.

The Shark Rotator Powered Lift-Away Vacuum rengör flera typer av golv. Den hårda golvfäste kan du dammsuga och damm samtidigt utan att skada din hårda. Modellen justerar också från en upprätt vakuum i en behållare vakuum för att ge dig mångsidighet. Mellan funktioner, design och bilagor, är detta det bästa vakuum för trägolv.

rengörings~~POS=TRUNC

Stöd

Sammanfattning