underhåll programvara – ManagerPlus 2017

ManagerPlus är företagsledning programvara som gör att du lättare ska kunna bevara dina tillgångar och din anläggning. Denna programvara har utmärkta spårningsverktyg samt arbetsorder funktioner. Det ger ett enkelt gränssnitt som gör att hitta funktioner och verktyg enkla. Det gör saknar några funktioner som vi söker, som vi var besviken över att se. Dess kundsupport kan också använda en viss förbättring. Dessa är några av anledningarna till detta CMMS systemet inte rankas högre på vår uppställning.

Sammanfattning

När det gäller spårning och hantering av delar av anläggningen, inte ManagerPlus ingen besviken. Denna möjlighet programvara kommer att spåra tillgångar, lager, kostnader, arbete och mer. Du kan ange omfattande information om varje del av utrustning såsom garantiinformation och mätvärden. Du kan även bifoga dokument och bilder om den specifika tillgången. Om du vill streckkodning alternativ för dina tillgångar och lager, ger programmet denna möjlighet, men det måste läggas på för en extra kostnad och är inte integrerad direkt i mjukvaran.

Hantera arbetsorder är ett annat område där ManagerPlus utmärker sig. Du kan skapa, spåra och godkänna arbetsorder direkt i programmet. Du kan inkludera kostnader för varje beställning och även bocka av serviceartiklar de är färdigbyggda. Dessutom kan du schemalägga förebyggande underhåll och noga övervaka dem.

Vi blev imponerade med ManagerPlus ‘gränssnitt. Ikoner finns överst på skärmen som gör det lätt att hitta specifika funktioner och uppmaningarna visar vilken information som behövs för att utföra vissa uppgifter. Med företaget versionen av programmet, kan du också anpassa huden på gränssnittet så det är mer personlig och tilltalande för dig.

Företaget versionen av ManagerPlus är inte en webbaserad lösning så du måste se till dina arbetsstationer uppfyller alla de krav som behövs för att installera det här programmet. Det är inte kompatibel med Mac OS X operativsystem, vilket kan vara en nackdel för vissa potentiella användare.

Du kan nå en representant support via e-post eller telefon. Vi kunde inte hitta några chatt alternativ. Efter att ha skickat flera förfrågningar till företaget, vi fick ett svar flera dagar senare. Trots förseningen svaret var vänliga och som svar på alla våra frågor.

White papers, frågor, utbildning vägledning och en video kan nås på detta företags hemsida. Men vi kunde inte hitta någon online användarhandböcker, vilket skulle göra det ännu enklare att till fullo utnyttja denna programvara.

ManagerPlus har många fördelar, bland annat utmärkt spårning och hantering av arbetsorder tillgång. Det är inte kompatibel med Mac OS X operativsystem och streckkoder funktioner är endast tillgängliga via en extra modul. Om du vill att alla de grundläggande funktioner som du behöver i en underhålls ansökan är ManagerPlus ett utmärkt alternativ för dig.