uppblåsbara badtunnor – MSPA Alpine, 2017

MSPA Alpine Bubble Spa B-091 är ett unikt erbjudande bland bärbara uppblåsbara badtunnor inte bara för att det är tillräckligt stor för att ge plats en familj, men eftersom det undviker den vanliga runda formen gynnas av de flesta uppblåsbara spa för en fyrkantig design som ger extra sittplatser .

Den kvadratiska formen är en trevlig avsteg från det förutsägbara runda formen av andra uppblåsbara badkar, inte minst eftersom det har en större kapacitet. Torget tub är stor, mäter 73 inches över, men det kommer lätt plats fyra vuxna och två barn. Interiören i badkaret är 53 inches över och 27 inches djup, håller upp till 245 liter.

Om du vill ha ett badkar som är tillräckligt stor för hela familjen, eller ett litet parti, kan den alpina vara värt att överväga. Badkaret är gjord av en sex-skikt laminerat PVC-material som MSPA kallar Rhino-Tech, och det har vertikala invändiga vinylskivor som ger större styvhet i badkaret väggarna. Den uppblåst, ofyllda badkar väger 66 pounds, som fortfarande är ganska bärbara.

Alpine B-091 har en kombinerad pump och värmare enhet, men till skillnad från de externa värmesystem som används av de flesta uppblåsbara badtunnor på marknaden, är detta en inbyggd i badkaret väggen. Aggregatet styrs med en digital styrpanel som sträcker sig ut och upp från den sida av badkaret. Pumpen och värmaren drivs med en standard 110-120-voltsuttag, och den har ett jordfel krets avbrott (GFCI) kontakt inbyggd i den medföljande strömkabeln. Värmaren höjer vattentemperaturen två till tre grader Fahrenheit per timme, så måste du låta den värmas upp över natten för att nå något nära maximum badkaret tals 104F. En integrerad luftfläkten har dubbla funktioner: den driver badkar är 120 bubbla jets, och det kan också användas för att blåsa upp badkaret under installationen. Denna uppblåsbara badtunna levereras med en lufttrycksmätare för att förhindra överuppblåsning.

En extra tillbehör medföljer denna bärbara badtunna är en skyddsjordmatta, som mäter bara något större än fotavtryck av badkaret. Alpine B-091 har en monterad övre luckan för säkerhet med en folie foder och uppblåsbara lock för värmeisolering. Medan locket är säkrad med låsning remmar – ett vanligt inslag på uppblåsbara spa – Alpine inte använder band integrerade i sidan av badkaret; istället, lockets spärrar ansluta till remmar kopplade till den medföljande bottenmattan.

Denna uppblåsbara spa kommer med två filterpatroner, som fäster till insidan av badkaret. Det kommer också med en trädgårdsslang adapter för dränering pipen, vilket gör det lättare att tömma badkaret. Badkaret levereras också med en instruktions-DVD som leder dig genom installationen. MSPA täcker Alpine B-091 med en sex-månaders garanti på den uppblåsbara badkar och en 12-månaders garanti på de elektriska komponenterna.

MSPA Alpine B-091 erbjuder en unik kvadrater, en stor kapacitet och ett anständigt urval av tillbehör. Även om du kanske vara försiktig med förskjutna sex- och 12-månaders garanti – vi generellt föreslår söker uppblåsbara badkar med en längre garantitid – MSPA Alpine fortfarande förtjänar övervägande om du vill köpa en badtunna med massor av sittplatser.