upplysta speglar – belyst bild, 2017

Om du planerar att ersätta spegeln ovanför ditt badrum fåfänga eller ombyggnad ditt badrum, kan detta upplyst spegel vara ett bra alternativ att överväga. Det har energieffektiva LED-sidoljus och en modern, slimmad design som passar väl in i de flesta moderna hem.

Denna spegel har en elegant, vitlackerat stål. Den kan monteras i antingen en stående eller liggande läge, beroende på utformningen av ditt badrum. En sensor switch ingår och kan eventuellt installeras för att tända på eller av automatiskt. En handbok om och strömbrytare ingår också för reguljär drift. Den innehåller också en 110-volts defroster pad, vilket gör den idealisk för användning i badrum. Den har troligen bör hålla spegeln klart efter en snabb dusch eller när du kör varmt vatten i diskhon.

De 6000K LED-lampor ger tillräckligt av en ljuskälla för ett litet badrum. Lysdioder använda upp till 80 procent mindre energi än glödlampor och kan pågå i åratal utan att behöva bytas ut. De totala dimensionerna av denna upplysta badrumsspegeln är 36 x 28 x 2 inches.

Den ljuskvalitet från LED-lampor matchar ofta att av solljus, för optimal tillämpning av hudvård och kosmetiska produkter. Observera dock att dessa sidoljus riktas utåt, kan så ytterligare belysning krävas för noggrannhet. Linorna ligger i centrum spegelns baksida och kan kräva professionell installation av en kvalificerad, licensierad entreprenör. Det finns kompletta installationsanvisningar, inklusive en DIY video på tillverkarens webbplats. Observera att defroster och lamporna är anslutna separat.

Detta tände spegel kan drivas på samma krets som andra badrums lyser om korrekt anslutna. Sensor switch eller på och strömbrytare enbart driva lampor anslutna till spegeln själv. En komplett uppsättning av monteringsverktyg medföljer varje köp.

Den upplysta Bild LED vertikala sidor belyst spegel är en modern och snygg spegel lämplig för installation över ett badrum handfat. En ingår defroster håller glaset från ångande upp. Dess LED-belysning outlasts glödlampor och förbrukar mindre el än lysrör. Sido belysning härmar naturligt ljus, men kan inte vara stark nog för makeup eller hudvårdsprodukter.