upplysta speglar – OttLite, 2017

Fans av 1970- och 1980-talen stil upplysta fåfänga speglar kan gillar stilen av OttLite Natural makeup spegel. Den fyrkantiga design med ljust sidoljus liknar vilken stil som används av mammor och mormödrar i årtionden. Den dubbla dubbelsidig spegel kan vändas för en normal eller förstorad reflektion.

Denna spegel är avsedd att placeras på en fåfänga eller i badrummet där det finns gott om plats på bänken. Spegeln är tillräckligt stor för att ge dig en integral vy i båda lägena. Du kan använda den vanliga vyn för normal makeup ansökan och fem gånger förstorade vy för detaljerade uppgifter som tweezing ögonbrynen, putsning mustascher och sätta i kontakter. Den förstorade bilden kan också hjälpa människor som behöver korrigerande glasögon sätta på smink utan att behöva bära glasögon.

Spegeln är utrustad med två anpassade 13-watts glödlampor. Denna anpassad belysning bör bidra till att minska värmeeffekten samt energianvändning. Tillverkaren har också konstruerad sin belysning för att återskapa färgspektrum dagsljus. Spegeln väger drygt 5 pounds, så det är lätt att flytta runt till olika delar av huset, men om du vill ha en verkligt portabel upplyst spegel som är lätt att packa för semester, kanske du vill ha något lite ljusare.

Vinkeln på spegeln kan justeras i höjdled, och stativet erbjuder full justeringar 360 grader. Det drivs av en vanlig elektrisk sladd och behöver inte batterier. Ersättnings 13-watts glödlampor kan köpas direkt från tillverkaren. Medan två lampor finns, är reservlampor medföljer inte den första beställningen.

Basen är 11 inches bred, och spegeln står 13 inches tall. Till skillnad från andra bänkskivan fåfänga speglar av denna sort, inte denna modell inte har sidospeglar att ge dig en trevägs vy. Detta är en bit av en brist på en spegel som tar upp denna mängd mot rymden.

Den OttLite Naturliga makeup spegel upplysta spegel bör göra en adekvat jobb att hjälpa dig sätta på smink korrekt. Den fem gånger förstorad spegel kan hjälpa dem som har synproblem och kan ge exakt detalj för känsliga uppgifter som tweezing ögonbrynen och sätta i kontakter. Tillverkaren ger inte någon garanti för denna spegel, som kan vara en nackdel.