webbläsare – Torch 2017

Facklan webbläsare ansluter sig till raden av de bästa webbtjänster i stil. Detta krombaserad programvara fungerar bra för daglig surfa, men också har några unika aspekter som arbetar i synk med verktygsfältet. Denna kommersiella gratisprogram lägger stort fokus på nedladdning av musik och, märkligt nog, torrents. Det fungerar för närvarande på alla versioner av Windows.

Sammanfattning

Inte mycket skiljer utseendet på Torch gränssnitt förutom de specialiserade ikonerna direkt till höger i webbläsarfältet. Den första, knappen aktie, gör att du snabbt lägga till Facebook eller Twitter utan att besöka de platser själva. Medie knappen är fantastiskt om du nonchalant lyssna på musik samtidigt på nätet. När du hittar en låt fil som du vill spara, kan media grabber du spara den direkt.

Även om det kanske inte låter som en tjänst skulle en stor webbläsare vill skryta om, ger ikonen torrent upp ett enkelt diagram som visar alla aktuella nedladdning uppgifter. Slutligen tillåter ikonen Torch musik du synkronisera musik och dela den på din mobila enhet. Dessa fyra ikoner är mycket specialiserade och ge denna webbläsare nödvändig bump att rangordna det ovan liknande surftjänster.

Den stora nackdelen med Torch är att sökandet webbläsare inte lämpar sig för en bläddring app. Det har utvecklat en kvalitet Torch appen Musik, men det hjälper inte mycket om du vill att synkroniseringen med din webbhistorik och favoriter.

Vi kan se tydliga hastighets förbättringar av Torch s beter fart över tidigare versioner. Vi Kall startas webbläsaren och laddade vår sida, och det laddas i en över genomsnittet 2.53 sekunder. Den genomsnittliga uppdatering, baserad på 10 uppdateras, är en imponerande 1,5 sekunder. Denna hastighet placerar Torch bland de snabbaste webbläsare.

Torch ger grundläggande funktioner som behövs i en kvalitet webbläsare. Detta öppen källkod tjänsten har en stor download manager, ett inkognitofönster för privat surfning och möjlighet för flera tillägg. Den nuvarande versionen saknar några funktioner, till exempel ett lösenord chef, mus gester och röstinteraktivitet, som håller den tillbaka från rankning högre.

Facklan webbläsare ger en över genomsnittet webbupplevelse på din dator. Du kan inte replikera den erfarenheten på din smartphone, dock. Fokuseringen på nedladdning av musik leder denna webbläsare till en specifik målgrupp. Med några fler standardfunktioner, skulle denna webbläsare vara branta konkurrens om de mer populära webbläsarna.